Logo ZT Giancarlo Zigante
Logo ZT Giancarlo Zigante

Biftek z belimi ali črnimi mletimi tartufi

Biftek z belimi ali črnimi mletimi tartufi

Biftek z belimi ali črnimi Mletimi tartufi

  zahteven   20 min    4 osebe

Priprava:

Pljučno pečenko narežite na štiri enake kose. V segreti ponvi stopite 40 g masla z belim tartufom. Na stopljeno maslo dodajte pljučno pečenko, pecite približno 6 minut na vsaki strani. Pljučno pečenko vzemite iz ponve in vanjo vlijte mesno osnovo, bele ali črne mlete tartufe in preostalo maslo. Kuhajte na zmerni temperaturi, da se omaka zgosti. Pljučno pečenko posolite, popoprajte, prelijte z omako in postrezite.

4 osebe

Sastojci:
600 g Pljučna pečenka
50 g Beli ali črni mleti tartufi
80 g Maslo z belimi tartufi
40 g Lističi morske soli z belim tartufom
150 ml Mesna osnova
po želji Poper

Uporabili smo:

2021-07-20T09:09:12+02:00

KAJ ŽELITE POSKUSITI DANES?

search icon

ZAČIMBE S TARTUFI

search icon

DARILNI PAKETI

search icon

OLJČNA OLJA IN OLJA S TARTUFI

search icon

SIR IN SALAMA S TARTUFI

search icon

PRIGRIZKI IN PRILOGE S TARTUFI

search icon

SLADKARIJE S TARTUFI

search icon

KONZERVIRANI TARTUFI

search icon

TESTENINE IN TESTENINE

search icon

OMAKE S TARTUFI

search icon

LIOFILIZIRANI TARTUFI

search icon

KNJIGE IN DODATKI

search icon

VSI IZDELKI

Go to Top