Biftek z belimi ali črnimi mletimi tartufi

Biftek z belimi ali črnimi Mletimi tartufi

  zahteven   20 min    4 osebe

Priprava:

Pljučno pečenko narežite na štiri enake kose. V segreti ponvi stopite 40 g masla z belim tartufom. Na stopljeno maslo dodajte pljučno pečenko, pecite približno 6 minut na vsaki strani. Pljučno pečenko vzemite iz ponve in vanjo vlijte mesno osnovo, bele ali črne mlete tartufe in preostalo maslo. Kuhajte na zmerni temperaturi, da se omaka zgosti. Pljučno pečenko posolite, popoprajte, prelijte z omako in postrezite.

4 osebe

SESTAVINE:
600 g Pljučna pečenka
50 g Beli ali črni mleti tartufi
80 g Maslo z belimi tartufi
40 g Lističi morske soli z belim tartufom
150 ml Mesna osnova
po želji Poper

Uporabili smo:

Vegan Cruelty free Zigante SLO

POIŠČITE NAS V VAŠI PRILJUBLJENI TRGOVINI