Burger z majonezo in kečapom s tartufi

Burger with Truffle Mayonnaise and Ketchup

 srednje zahteven   20 min    4 osebe

Priprava:

Na dobro ogreto ponev položite junčji burger. Ko je ena stran popečena, obrnite meso na drugo stran in ob koncu pečenja dodajte tanko narezani sir s tartufi, da se počasi stopi. Kruhke prerežite na pol in malo zapecite na ponvi. Nanje položite pečeni junčji burger, kečap in majonezo s tartufi ter na trakce narezano zeleno solato.

4 osebe

Sestavine:
4 Junčji burgerji
240 g Sir s tartufi
4 Burger kruhki
200 g Kečap s tartufi
190 g Lahka majoneza s tartufi
1 Glavica zelene solate

Uporabili smo:

Vegan Cruelty free Zigante SLO
  • Sir s tartufi

    14.90 

POIŠČITE NAS V VAŠI PRILJUBLJENI TRGOVINI