Logo ZT Giancarlo Zigante
Logo ZT Giancarlo Zigante

Carpaccio z junčjim biftekom in črnim poletnim tartufom

Carpaccio z junčjim biftekom in črnim poletnim tartufom

Carpaccio z junčjim Biftekom in črnim Poletnim tartufom

 srednje zahteven    7 min    4 osebe

Priprava:

Junčji biftek narežite na štiri enake kose. Vsak kos vstavite med dve prozorni foliji, ga stanjšajte s kuhinjskim kladivom in položite na krožnik. Narezane trakce črnega tartufa posipajte po junčjem mesu, začinite z olivnim oljem z okusom črnega tartufa in pokapajte z limoninim sokom. Po želji posolite in dodajte poper.

osebe
Sestavine:

Uporabili smo:

Vegan Cruelty free Zigante SLO

POIŠČITE NAS V VAŠI PRILJUBLJENI TRGOVINI

2021-05-05T21:05:39+02:00

KAJ ŽELITE POSKUSITI DANES?

search icon

ZAČIMBI S TARTUFI

search icon

DARILNI PAKETI

search icon

OLJČNA OLJA IN OLJA S TARTUFI

search icon

SIR IN SALAMA S TARTUFI

search icon

PRIGRIZKI IN PRILOGE S TARTUFI

search icon

SLADKARIJE S TARTUFI

search icon

KONZERVIRANI TARTUFI

search icon

TESTENINE IN TESTENINE

search icon

OMAKE S TARTUFI

search icon

LIOFILIZIRANI TARTUFI

search icon

KNJIGE IN DODATKI

Go to Top