Carpaccio z junčjim biftekom in črnim tartufom

Carpaccio z junčjim Biftekom in črnim Poletnim tartufom

 srednje zahteven    7 min    4 osebe

Priprava:

Junčji biftek narežite na štiri enake kose. Vsak kos vstavite med dve prozorni foliji, ga stanjšajte s kuhinjskim kladivom in položite na krožnik. Narezane trakce črnega tartufa posipajte po junčjem mesu, začinite z olivnim oljem z okusom črnega tartufa in pokapajte z limoninim sokom. Po želji posolite in dodajte poper.

4 osebe

Sestavine:
250 g Junčji biftek
25 g Tartufi črni celi
60 ml Oljčno olje z okusom črnih tartufov
po želji Limonin sok
po želji Sol
po želji Poper

Uporabili smo:

Vegan Cruelty free Zigante SLO

POIŠČITE NAS V VAŠI PRILJUBLJENI TRGOVINI