Logo ZT Giancarlo Zigante
Logo ZT Giancarlo Zigante

File bele ribe v tartufovi in olivni omaki

File bele ribe v tartufovi in olivni omaki

White fish fillet in Truffle and olive sauce

 srednje zahteven    20 min    4 osebe

Priprava:

V zagreto ponev z olivnim oljem položite fileje bele ribe (na kožo). Pecite, da dobijo zlato barvo, obrnit, in ob koncu dodajte ribjo osnovo. Kuhajte dve minuti, nato dodajte tartufe in olive. Omako kuhajte še 3 minute, da se okusi pomešajo, in postrezite.

4 osebe

Sastojci:
50 ml Oljčno olje
4 Fileji bele ribe
2 dl Ribja osnova
130 g Tartufi in olive
po želji Sol
po želji Poper

Uporabili smo:

Vegan Cruelty free Zigante SLO

POIŠČITE NAS V VAŠI PRILJUBLJENI TRGOVINI

2021-07-20T09:00:28+02:00

KAJ ŽELITE POSKUSITI DANES?

search icon

ZAČIMBE S TARTUFI

search icon

DARILNI PAKETI

search icon

OLJČNA OLJA IN OLJA S TARTUFI

search icon

SIR IN SALAMA S TARTUFI

search icon

PRIGRIZKI IN PRILOGE S TARTUFI

search icon

SLADKARIJE S TARTUFI

search icon

KONZERVIRANI TARTUFI

search icon

TESTENINE IN TESTENINE

search icon

OMAKE S TARTUFI

search icon

LIOFILIZIRANI TARTUFI

search icon

KNJIGE IN DODATKI

search icon

VSI IZDELKI

Go to Top