Istrski salamin s tartufom

Trajna suha klobasa. 100 g izdelka, pridobljenega s sušenjem 167 g svežega svinjskega mesa.

down

Tradicionalna istrska suha klobasa s črnimi tartufi. Najpogosteje jo postrežemo kot predjed z domačim kruhom, sirom s tartufi in kozarcem istrske malvazije.

  • Hraniti pri temperaturi med +4 °C in +8 °C.

  • Sestavine: svinjsko meso, svinjska maščoba, kuhinjska sol, črni poletni tartuf (Tuber aestivum Vitt.) 1 %, sončnično olje, dekstroza, izvlečki začimb, antioksidant (E301), arome, starter kultura, konzervans (E250).

  • Količine: 200 g

Koda: 4863
Črtna koda: 3859892291921
Količina: 200 g
Kosi v škatli: 12
Škatla v transp. škatli: 30
Transp. paletna škatla: 36

KAJ ŽELITE POSKUSITI DANES?

search icon

ZAČIMBE S TARTUFI

search icon

DARILNI PAKETI

search icon

OLJČNA OLJA IN OLJA S TARTUFI

search icon

SIR IN SALAMA S TARTUFI

search icon

PRIGRIZKI IN PRILOGE S TARTUFI

search icon

SLATKARIJE S TARTUFI

search icon

KONZERVIRANI TARTUFI

search icon

TESTENINE IN TESTENINE

search icon

OMAKE S TARTUFI

search icon

LIOFILIZIRANI TARTUFI

search icon

KNJIGE IN DODATKI