Logo ZT Giancarlo Zigante
Logo ZT Giancarlo Zigante

Jajce na oko s biseri črnega tartufa

Jajce na oko s biseri črnega tartufa

Omleta s tartufi In šampinjoni

 srednje zahteven    7 min    4 osebe

Priprava:

V malo ogreto ponev nalijte olivno olje, dodajte jajca in jih počasi pecite 6– 7 minut pri temperaturi 60–70 °C (140–158 °F). Postrezite in na vsako jajce dodajte bisere črnega tartufa in sol s tartufi.

4 osebe

Sastojci:
4 Jajca
50 g Biseri črnega tartufa
100 ml Oljčno olje
po želji Morska sol s črnim tartufom

Uporabili smo:

Vegan Cruelty free Zigante SLO

POIŠČITE NAS V VAŠI PRILJUBLJENI TRGOVINI

2021-09-01T16:18:34+02:00

KAJ ŽELITE POSKUSITI DANES?

search icon

ZAČIMBE S TARTUFI

search icon

DARILNI PAKETI

search icon

OLJČNA OLJA IN OLJA S TARTUFI

search icon

SIR IN SALAMA S TARTUFI

search icon

PRIGRIZKI IN PRILOGE S TARTUFI

search icon

SLADKARIJE S TARTUFI

search icon

KONZERVIRANI TARTUFI

search icon

TESTENINE IN TESTENINE

search icon

OMAKE S TARTUFI

search icon

LIOFILIZIRANI TARTUFI

search icon

KNJIGE IN DODATKI

search icon

VSI IZDELKI

Go to Top