Logo ZT Giancarlo Zigante
Logo ZT Giancarlo Zigante

Jajce na oko s perlami črnega tartufa

Jajce na oko s perlami črnega tartufa

Omleta s tartufi In šampinjoni

 srednje zahteven    7 min    4 osebe

Priprava:

V malo ogreto ponev nalijte olivno olje, dodajte jajca in jih počasi pecite 6– 7 minut pri temperaturi 60–70 °C (140–158 °F). Postrezite in na vsako jajce dodajte perle tartufov in sol s tartufi.

osebe
Sestavine:

Uporabili smo:

Vegan Cruelty free Zigante SLO

POIŠČITE NAS V VAŠI PRILJUBLJENI TRGOVINI

2021-05-05T21:04:43+02:00

KAJ ŽELITE POSKUSITI DANES?

search icon

ZAČIMBI S TARTUFI

search icon

DARILNI PAKETI

search icon

OLJČNA OLJA IN OLJA S TARTUFI

search icon

SIR IN SALAMA S TARTUFI

search icon

PRIGRIZKI IN PRILOGE S TARTUFI

search icon

SLADKARIJE S TARTUFI

search icon

KONZERVIRANI TARTUFI

search icon

TESTENINE IN TESTENINE

search icon

OMAKE S TARTUFI

search icon

LIOFILIZIRANI TARTUFI

search icon

KNJIGE IN DODATKI

Go to Top