Logo ZT Giancarlo Zigante
Logo ZT Giancarlo Zigante

Kozice v tempuri z začimbami črnega tartufa in čipsom s tartufi

Kozice v tempuri z začimbami črnega tartufa in čipsom s tartufi

Kozice v tempuri z začimbami črnega tartufa in čipsom s tartufi

 srednje zahteven   25 min    4 osebe

Priprava:

Priprava tempure: Gladko moko, gustin in malo soli mešajte v posodi in dolivajte mrzlo vodo, dokler se sestavine ne povežejo. Repke kozic namočite v tempuro in pražite v vročem olju tri minute pri 180 °C (356 °F).
Priprava holandske omake: Pripravite dve posodi. V spodnjo nalijte vodo, jo pogrejte in pokrijte z drugo posodo ter v njo dajte dva rumenjaka, sol in nekaj kapljic limone. Kuhajte in mešajte na pari, dokler se sestavine ne povežejo. Počasi dodajajte stopljeno maslo in mešajte, dokler se omaka ne začne gostiti. Pražene kozice postrezite s holandsko omako, čipsom in začimbami črnega tartufa.

osebe
Sestavine:

Uporabili smo:

Vegan Cruelty free Zigante SLO

POIŠČITE NAS V VAŠI PRILJUBLJENI TRGOVINI

2021-05-27T01:17:58+02:00

KAJ ŽELITE POSKUSITI DANES?

search icon

ZAČIMBI S TARTUFI

search icon

DARILNI PAKETI

search icon

OLJČNA OLJA IN OLJA S TARTUFI

search icon

SIR IN SALAMA S TARTUFI

search icon

PRIGRIZKI IN PRILOGE S TARTUFI

search icon

SLADKARIJE S TARTUFI

search icon

KONZERVIRANI TARTUFI

search icon

TESTENINE IN TESTENINE

search icon

OMAKE S TARTUFI

search icon

LIOFILIZIRANI TARTUFI

search icon

KNJIGE IN DODATKI

Go to Top