Linguine s črnim svežim tartufom

 srednje zahteven   20 min    2 osebe

Priprava:

V nizki ponvi stopite maslo. Dodajte gladko moko, med mešanjem dodajte zelenjavno jušno osnovo, popoprajte in solite po okusu. Na zmes naribajte trdi sir in črne sveže tartufe. V nastalo omako dodajte maslo z belim tartufom. Linguine (predhodno skuhane v slani vodi) stresite v omako in kratko pokuhajte, da se okusi povežejo. Porcije servirajte na krožnik in čez naribajte še nekaj rezin črnih svežih tartufov .

2 osebi

Sestavine:
40 g Črni sveži tartufi
250 g Linguine s črnim in belim tartufom
20 g Maslo
10 g Gladka moka
20 g Maslo z belim tartufom
200 ml Zelenjavna jušna osnova
20g Trdi sir
Sol, poper

Uporabili smo:

POIŠČITE NAS V VAŠI PRILJUBLJENI TRGOVINI