Logo ZT Giancarlo Zigante
Logo ZT Giancarlo Zigante

Pečen krompir s črnimi rezanimi tartufi

Pečen krompir s črnimi rezanimi tartufi

Pečen krompir s črnimi Sesekljanimi tartufi

 srednje zahteven    35 min    4 osebe

Priprava:

Krompir olupite, operite in zarežite po širini. S črnimi rezanimi tartufi napolnite zareze, posolite, dodajte poper in premažite s 30 g stopljenega masla. Krompir posamezno ovijte z aluminijasto folijo in pecite v pečici 30 minut pri 175 °C (347 °F).

Omaka: V vročo ponev nalijte belo vino in dodajte preostale rezane tartufe, olje in maslo. Kuhajte tako dolgo, da se sestavine povežejo. S to zmesjo prelijte krompir.

4 osebe

Sastojci:
600 g Krompir
90 g Tartufi črni rezani
60 ml Oljčno olje z okusom črnih tartufov
po želji Sol
po želji Poper
70 g Maslo
150 ml Belo vino

Uporabili smo:

Vegan Cruelty free Zigante SLO

POIŠČITE NAS V VAŠI PRILJUBLJENI TRGOVINI

2021-07-20T08:39:41+02:00

KAJ ŽELITE POSKUSITI DANES?

search icon

ZAČIMBE S TARTUFI

search icon

DARILNI PAKETI

search icon

OLJČNA OLJA IN OLJA S TARTUFI

search icon

SIR IN SALAMA S TARTUFI

search icon

PRIGRIZKI IN PRILOGE S TARTUFI

search icon

SLADKARIJE S TARTUFI

search icon

KONZERVIRANI TARTUFI

search icon

TESTENINE IN TESTENINE

search icon

OMAKE S TARTUFI

search icon

LIOFILIZIRANI TARTUFI

search icon

KNJIGE IN DODATKI

search icon

VSI IZDELKI

Go to Top