Logo ZT Giancarlo Zigante
Logo ZT Giancarlo Zigante

Pečeni krompirčki

Pečeni krompirčki

 srednje zahteven   20 min    4 osebe

Priprava:

Olupljen krompir narežemo na rezine, damo v mrzlo vodo (eno uro) in posušimo s papirnato brisačo. Segrejemo olje (160 °C) in ocvremo krompirčke. Položimo jih na papirnato brisačo, da vpije olje. Tople krompirčke potresemo z začimbo z belimi tartufi in postrežemo s kečapom in majonezo iz tartufov.

4 osebe

Sastojci:
250 g Krompir
po želji Olje
50 g Začimbna mešanica v prahu z belim tartufom
200 g Kečap s tartufi
190 g Lahka majoneza s tartufi

Uporabili smo:

2021-07-20T09:34:02+02:00

KAJ ŽELITE POSKUSITI DANES?

search icon

ZAČIMBE S TARTUFI

search icon

DARILNI PAKETI

search icon

OLJČNA OLJA IN OLJA S TARTUFI

search icon

SIR IN SALAMA S TARTUFI

search icon

PRIGRIZKI IN PRILOGE S TARTUFI

search icon

SLADKARIJE S TARTUFI

search icon

KONZERVIRANI TARTUFI

search icon

TESTENINE IN TESTENINE

search icon

OMAKE S TARTUFI

search icon

LIOFILIZIRANI TARTUFI

search icon

KNJIGE IN DODATKI

search icon

VSI IZDELKI

Go to Top