Rižota s črnimi Liofiliziranimi tartufi

Risotto with Black Lyophilized Truffles

 srednje zahteven    15 min    4 osebe

Priprava:

Riž damo v rahlo segreto ponev v katero smo vlili olje, po treh minutah dodamo jušno osnovo in sol. V 0,5 dl vode namočimo liofilizirane tartufe in jih pustimo hidrirati tri minute ter jih skupaj z vodo dodamo kuhanemu rižu. Rižoto odstranimo z ognja, dodamo Grana Padano in maslo s tartufi. Dobro premešamo, da se masa poveže ter postrežemo.

4 osebe

Sestavine:
210 g Riža
50 ml Oljčno olje
po želji Sol
po želji Poper
600 ml Zelenjavna osnova
50 ml Voda
4 g Liofilizirani črni tartufi – rezani
50 g Grana padano
60 g Maslo z belimi tartufi

Uporabili smo:

POIŠČITE NAS V VAŠI PRILJUBLJENI TRGOVINI