Tartufata

.

Odlična za pripravo aromatičnih omak in namazov

down

Tartufata je odlična za pripravo aromatičnih omak in namazov, lahko pa jo vmešamo v tople testenine ali dodamo sveže pečeni omleti. Ne glede na to, kako jo uporabite, tartufata vsako jed spremeni v dobroto. Odlično se poda k istrskim testeninam fuži in vsem vrstam testenin.

  • Neodprto hraniti pri sobni temperaturi. Po odprtju hraniti pri temperaturi med +2 °C in +6 °C in porabiti v 7 dneh.

  • Sestavine: šampinjoni (Agaricus bisporus) 62%, ekstra deviško oljčno olje, olive 11%, črni tartuf (Tuber aestivum) 8%, beli tartuf (Tuber magnatum pico) 2%, sol, aroma, poper.

  • Količine: 80 G, 130 G, 180 G

Koda: 1153
Črtna koda: 3859889179201
Količina: 80 g
Kosi v škatli: 6
Škatla v transp. škatli: 12
Transp. paletna škatla: 30
Koda: 1154
Črtna koda: 3859889179218
Količina: 130 g
Kosi v škatli: 6
Škatla v transp. škatli: 12
Transp. paletna škatla: 30
Koda: 1155
Črtna koda: 3859889179225
Količina: 180 g
Kosi v škatli: 6
Škatla v transp. škatli: 8
Transp. paletna škatla: 24

KAJ ŽELITE POSKUSITI DANES?

search icon

ZAČIMBI S TARTUFI

search icon

DARILNI PAKETI

search icon

OLJČNA OLJA IN OLJA S TARTUFI

search icon

SIR IN SALAMA S TARTUFI

search icon

PRIGRIZKI IN PRILOGE S TARTUFI

search icon

SLADKARIJE S TARTUFI

search icon

KONZERVIRANI TARTUFI

search icon

TESTENINE IN TESTENINE

search icon

OMAKE S TARTUFI

search icon

LIOFILIZIRANI TARTUFI

search icon

KNJIGE IN DODATKI