Burger z majonezo in kečapom s tartufi
BURGER Z MAJONEZO IN KEČAPOM S TARTUFI
Rated 5.0 stars by 1 users
Servings
4
Prep Time
20 minutes
Burger z majonezo in kečapom s tartufi predstavlja izjemno kombinacijo klasične ameriške jedi z elegantnim pridihom tartufov. Ta burger združuje sočno, popolno pečeno meso, največkrat izbrano iz kakovostnega govejega mletega mesa, ki je postavljeno na mehko, rahlo popečeno bombetko. Kar ta burger loči od klasičnih različic, je dodatek ekskluzivne majoneze in kečapa s tartufi, ki jedi dodajata neprimerljivo globino okusa in razkošje. Majoneza in kečap s tartufi, ki ju odlikuje bogat, zemeljski okus in nežna aroma tartufov, se čudovito prepletata z mesom, ustvarjata edinstven profil okusov, ki je tako bogat kot kompleksen. Dodatki, kot so sveža solata, paradižnik, čebula in sir, dopolnjujejo burger, dodajajoč svežino in teksturo. Burger z majonezo in kečapom s tartufi je idealna izbira za tiste, ki želijo klasični hamburger nadgraditi na gurmansko raven. To je jed, ki združuje preprostost in razkošje, ustvarjena za prave ljubitelje burgerjev, ki iščejo nekaj posebnega.

Ingredients
-
4 goveji burgerji
-
240g sira s tartufi
-
4 Burger kruhki
-
Kečap s tartufi
-
Lahka majoneza s tartufi
-
1 Glavica zelene solate
Directions
Na dobro ogreto ponev položite junčji burger. Ko je ena stran popečena, obrnite meso na drugo stran in ob koncu pečenja dodajte tanko narezani sir s tartufi, da se počasi stopi.
Kruhke prerežite na pol in malo zapecite na ponvi.
Nanje položite pečeni junčji burger, kečap in majonezo s tartufi ter na trakce narezano zeleno solato.
Pustite komentar