Jajčna omleta z belimi liofiliziranimi tartufi
JAJČNA OMLETA Z BELIMI LIOFILIZIRANIMI TARTUFI
Rated 5.0 stars by 1 users
Category
Predjedi
Servings
4
Prep Time
20 minutes
Ta recept za jajčno omleto z belimi liofiliziranimi tartufi je vrhunska različica klasične jedi, ki združuje preprostost in razkošje. Omleta, pripravljena iz svežih, kakovostnih jajc, je puhasta in nežna, s svilnato teksturo, ki se čudovito dopolnjuje z intenzivnim, a subtilnim okusom belih liofiliziranih tartufov. Tartufi dodajo jedi bogato zemeljsko aromo in prefinjeno globino okusa, ki elegantno izstopa v preprosti bazi omlete. Ta jed je idealna za razkošen zajtrk ali lahko večerjo, ki bo zadovoljila tako ljubitelje klasičnih okusov kot tiste, ki iščejo kulinarično avanturo. Jajčna omleta z belimi liofiliziranimi tartufi je prava izbira za vse, ki cenijo izvrstne sestavine in eleganco v vsakem grižljaju.
Ingredients
-
8 jajc
-
Sol po okusu
-
Poper po okusu
-
2g liofiliziranih belih tartufov
-
0,5ml vode
-
0,5ml oljčnega olja
-
80g Masla z belimi tartufi
Directions
Jajca stepite in jim dodajte sol ter poper.
Liofilizirane bele tartufe namočite v 0,5 ml vode.
Liofilizirane bele tartufe namočite v 0,5 ml vode.
Liofilizirane bele tartufe namočite v 0,5 ml vode.
Pustite komentar