Njoki s tartufi in jurčki
NJOKI S TARTUFI IN JURČKI
Rated 5.0 stars by 1 users
Servings
4
Prep Time
15 minutes
Ta recept za njoke s tartufi in jurčki je prava poslastica, ki združuje tradicionalne italijanske okuse s sodobnim pridihom. Jed je pripravljena z uporabo kakovostnih, domačih njokov, ki so popolni za vpijanje bogatih okusov omak. Ključni element te jedi je omaka Tartufi Jurčki iz priznane spletne trgovine Zigante tartufi, ki je znana po svoji izvrstni kvaliteti in edinstveni kombinaciji okusov.
Omaka Tartufi Jurčki združuje aromatične tartufe in sočne jurčke, kar ustvarja bogato, kremasto teksturo in globoko, zemeljsko aromo. Ta prefinjena omaka se odlično dopolnjuje z mehkobo njokov, zagotavljajoč, da vsak grižljaj ponuja popolno ravnotežje med okusno pasto in razkošno omako.
Njoki s tartufi in jurčki z omako Tartufi Jurčki so idealni za vse, ki iščejo preprosto, a hkrati razkošno in okusno jed. Postreženi kot glavna jed ali razkošna predjed, ta recept ponuja gurmansko izkušnjo, ki zadovolji tako ljubitelje italijanske kuhinje kot tudi tiste, ki cenijo izvrstne okuse in kakovostne sestavine iz Zigante tartufi.
Ingredients
-
500g njokov
-
150g zelenjavne jušne osnove
-
130g omake Tartufi in jurčki
-
40g masla
-
Sol in poper
-
40g sira Grana padano
Directions
V vreli vodi skuhajte njoke. Zelenjavno osnovo pogrejte v ponvi, dodajte jurčke, tartufe in kuhajte dve minuti.
Kuhane njoke dodajte v ponev, premešajte, da se sestavine povežejo, postrezite in ob koncu naribajte sir.
Pustite komentar