Omleta s tartufi in šampinjoni
OMLETA S TARTUFI IN ŠAMPINJONI
Rated 5.0 stars by 1 users
Omleta s tartufi in šampinjoni je bogata in aromatična jed, ki predstavlja izvrstno kombinacijo klasične omlete z dodatkom luksuznih tartufov in zemeljskih šampinjonov. Ta recept začne z izbiro svežih jajc, ki so stepena do lahke in puhaste teksture, nato nežno pečena, da se oblikuje mehka in sočna omleta.
Srce te jedi so narezani ali na tanko rezani šampinjoni, ki so prepraženi do zlato-rjave barve in pomešani z omleto, kar prinaša globok in bogat okus. Dodatek fino naribanih ali narezanih tartufov dodaja neprimerljivo zemeljsko aromo in prefinjen okus, ki omleto povzdigne na povsem novo raven.
Omleta s tartufi in šampinjoni je obogatena s svežimi zelišči, kot so peteršilj ali timijan, in lahko postrežena s tanko plastjo kakovostnega sira za dodatno kremnost. Ta jed je popolna izbira za razkošen zajtrk ali brunch, kot tudi za lahko, a hkrati zadovoljivo večerjo. Njena preprosta priprava in izjemni okusi so zagotovilo, da bo ta omleta hitro postala priljubljena med ljubitelji gurmanskih jajčnih jedi.
Ingredients
-
6 jajc
-
Ščepec soli in popra
-
80g omake tartufi in šampinjoni
-
50ml Oljčnega olja
Directions
Jajca stepemo, dodamo sol in poper.
Zlijte jih na ogreto olje v ponvi in jih ne mešajte. Ko se rahlo zapečejo, zgornjo kremasto površino premažite s tartufi in šampinjoni.
Omleto odstranite z ognja in zavijte.
Pustite komentar