Pica z lešnikovo in tartufovo kremo
PICA Z LEŠNIKOVO IN TARTUFOVO KREMO
Rated 4.5 stars by 2 users
Pica z lešnikovo in tartufovo kremo je kreativna in razkošna različica tradicionalne pice, ki prinaša nenavadno kombinacijo okusov. Ta recept združuje klasično hrustljavo testo pice z bogato in aromatično lešnikovo kremo, obogateno z edinstvenim dodatkom tartufov.
Lešnikova krema, ki je osnova za nadev, ponuja sladko in oreškasto noto, ki se odlično dopolnjuje z zemeljskim in intenzivnim okusom tartufov. Tartufova krema doda jedi ne le globino in zapletenost okusov, ampak tudi pridih luksuza in ekskluzivnosti.
Ta nenavadna pica se lahko obogati z dodatnimi sestavinami, kot so sveži listi bazilike ali tanko narezan pršut, ki dopolnjujejo in izboljšajo bogate okuse lešnikove in tartufove kreme. Rezultat je izjemno uravnotežena jed, ki združuje sladkost, kremnost in zemeljske tone v enem jedilnem užitku.
Pica z lešnikovo in tartufovo kremo je popolna za tiste, ki iščejo nekonvencionalne in razkošne različice klasičnih jedi. Idealna je za posebne večerje, zabave ali kot kulinarično razvajanje za tiste trenutke, ko želite nekaj resnično edinstvenega in zapomnljivega.
Ingredients
-
270ml vode
-
1g suhega kvasa
-
9g soli
-
415g gladke moke
-
220g lešnikove kreme s tartufi
Directions
Kvas stopite v vodi, moko solite in vse skupaj zamesite v homogeno maso. Testo mora počivati 24 ur.
Testo razvaljate, premažete z lešnikovim in tartufovim namazom ter ga prepognete.
Pecite v spodnjem delu pečice 7 minut pri 250 °C (482 °F).
Pustite komentar