Polenta z belo tartufato
POLENTA Z BELO TARTUFATO
Rated 5.0 stars by 1 users
Category
Priloge
Odkrijte razkošje preprostih sestavin s tem receptom za polento s tartufato. Ta jed združuje kremno teksturo kuhanega koruznega zdroba s bogatimi in razkošnimi okusi bele tartufate. V harmoniji s svilnato gladko omako, ta recept ustvarja popolno ravnotežje med rustikalno udobjem in prefinjeno eleganco. Idealen je kot samostojna jed ali kot priloga k različnim mesnim in zelenjavnim specialitetam. Polenta s tartufato je odlična izbira za tiste, ki želijo svojo kulinarično izkušnjo dvigniti na višjo raven.
Ingredients
-
400 ml vode
-
Sol po okusu
-
20g masla
-
100g polente
-
8og Bela tartufata
-
Poper po želji
-
100ml smetane za kuhanje
Directions
Vrelo vodo solite in ji dodajte polento.
Kuhajte tri minute ob nenehnem mešanju, nato odstavite z ognja in dodajte 40 g bele tartufate, maslo ter vse skupaj zmešajte.
V ogreto ponev nalijte smetano za kuhanje in dodajte preostalo količino bele tartufate.
Polento postrezite in prelijte s toplo omako.
Pustite komentar