Rižota s črnimi Liofiliziranimi tartufi
RIŽOTA S ČRNIMI LIOFILIZIRANIMI TARTUFI
Rated 5.0 stars by 1 users
Servings
4
Prep Time
15 minutes
Riž damo v rahlo segreto ponev v katero smo vlili olje, po treh minutah dodamo jušno osnovo in sol. V 0,5 dl vode namočimo liofilizirane tartufe in jih pustimo hidrirati tri minute ter jih skupaj z vodo dodamo kuhanemu rižu. Rižoto odstranimo z ognja, dodamo Grana Padano in maslo s tartufi. Dobro premešamo, da se masa poveže ter postrežemo.
Ingredients
-
210g riža
-
50ml oljčnega olja
-
Sol in poper
-
600ml zelenjavne jušne osnove
-
50ml voda
-
4g liofilizirani črni tartufi – rezani
-
50g grana padano
-
60g maslo z belimi tartufi
Directions
Riž damo v rahlo segreto ponev v katero smo vlili olje, po treh minutah dodamo jušno osnovo in sol.
V 0,5 dl vode namočimo liofilizirane tartufe in jih pustimo hidrirati tri minute ter jih skupaj z vodo dodamo kuhanemu rižu.
Rižoto odstranimo z ognja, dodamo Grana Padano in maslo s tartufi.
Dobro premešamo, da se masa poveže ter postrežemo.
Pustite komentar