Lastna blagovna znamka

LASTNA BLAGOVNA ZNAMKA

Od proizvodnje do polic. Želite svojo lastno blagovno znamko? Ali le dopolniti obstoječo? Prepustite skrb proizvodnega, pakirnega in logističnega procesa podjetju, ki se odlično spozna na to področje.
Zigante tartufi je pravi naslov.

Z inovativnimi izdelki in visokokakovostno proizvodnjo za lastno blagovno znamko lahko zdaj postavljate trende v prehrambeni industriji. Podjetje Zigante tartufi obsega 1600 kvadratnih metrov proizvodnih površin in 2000 kvadratnih metrov skladiščnih površin. Z najsodobnejšimi avtomatiziranimi stroji nove generacije je podjetje Zigante tartufi zagotovo vodilno na področju zasebnih blagovnih znamk, saj ponuja storitev dobave končnega izdelka z bogato izbiro surovin, receptov, ovitkov, označevanja in embalaže ter hitro dostavo z vso ustrezno dokumentacijo (storitev od vrat do vrat).


DOBRO JE VEDETI
Podjetje Zigante tartufi je odobreno kot proizvajalec živil s strani Uprave za živila in zdravila (FDA) in ima certifikat International Featured Standard (IFS). Vsi naši izdelki so proizvedeni v varnem okolju in s sodobnimi tehnikami priprave, kar nas zagotovo uvršča med partnerje, ki jim lahko zaupate.

ZAKAJ LASTNA BLAGOVNA ZNAMKA?
Lastna blagovna znamka bo pripomogla k dobičkonosnosti vašega podjetja. Ne bo vam treba več skrbeti za proizvodne zmogljivosti, oblikovanje etiket ali embalaže, saj lahko vse to opravimo namesto vas.

IZBERETE LAHKO:

  • OBLIKO STEKLENICE
  • OBLIKO ETIKETE
  • TEŽO
  • RECEPT
  • EMBALAŽO
  • EMBALAŽO ZA UPORABO NA POLICAH

KAJ PA CERTIFIKATI?
Opravljamo tudi analize izdelka: mikrobiološke, senzorične in kemijske analize, analize vsebnosti glutena, izjave o GSO. Na zahtevo stranke lahko pridobimo zdravstveno spričevalo, veterinarsko spričevalo ali potrdilo o halal ali košer hrani.