PROFESSIONAL LINE

Naše poslanstvo je obogatiti ponudbo naših partnerjev, s tartufi in proizvodi s tartufi v Ho.Re.Ca. segmentu. Dolgoletne izkušnje pri vodenju naše znane Restavracije Zigante, so nam omogočile vpogled v potrebe in poslovni proces gostinskih obratov.

down
Ho.Re.Ca tartufi
Ho.Re.Ca tartufi

Vodilno podjetje v

PREDELAVI IN PRODAJI
ISTRSKIH TARTUFOV

PREDELAVI IN PRODAJI
ISTRSKIH TARTUFOV

S tem v mislih posvečamo posebno pozornost Ho.Re.Ca. segmentu in prilagajamo našo ponudbo in izdelke željam in potrebam naših strank. Svoj vodilni položaj na trgu smo zgradili z vlaganjem v distribucijska omrežja in inovativnim prilagajanjem naših izdelkov novim trendom v potrošnji hrane.

Ho.Re.Ca. segment je eden od najhitreje rastočih sektorjev v Evropi. Temu primerno smo prilagodili naše proizvodne linije, tako da lahko zadovoljimo zahteve vsakega gostinskega obrata. Posebno pozornost namenjamo pristnosti in kakovosti naših izdelkov in s tem omogočimo, da naši partnerji dobijo le najboljše.

Izbrani sveži tartufi so osnova naše HoReCa ponudbe. Različne sorte so sezonsko dostopne čez vse leto. Sveži tartufi dvigujejo kvaliteto vsakega gostinskega obrata.

Brezkompromisno zagotavljamo kakovostne izdelke in prodajne storitve, ki bodo zadovoljile tudi najzahtevnejše gurmane.

Postrežite svojim gostom razkošje, ki ga lahko dosežete le z okusom tartufov.

Kontaktiraj nas